Gunhild J. G. Bay

  • Photo © Gunhild Bay

    Velkommen! Så koselig at du kikker innom bloggen min! Vil du vite mer om meg kan du klikke her. Legg gjerne igjen en kommentar eller hilsen. Takk for besøket, velkommen igjen :)

    Welcome! I am so glad you are here! Click here to view my “about me” page. I read and treasure every comment. Thank you for visiting, please come back soon :)

Stempelglede.com

  • www.stempelglede.com

Subscribe Feed

  • Subscribe to Stempelglede Blog's feed

April 2018

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Design Team Blog

  • Stempelglede Design Team Blog

Categories Handmade CardsScrapbooking

Card Projects | Trinn for trinn

Tips & Ideas | Tips & ideer

Recent Comments

Categories Stempelglede Designs


Thanks for visiting!

Blog powered by TypePad
Member since 05/2007

Sitat | Quote

  • The Soul

« Veslejenta mi | My Baby Girl | Main | Tusen takk | Thank you »

11/07/2013

Comments

Lene Suhr

Da jeg leste dette fikk jeg en vond klump i magen og tårer i øynene. Du beskriver en surrealistisk opplevelse tatt ut fra en skrekkfilm!!!
Jeg har mange gang tenkt på deg og lurt på hvor du ble av- men jeg viste jo at du var gravid og skulle flytte, så tanken ble til at du bare var opptatt med å følge familiens fremdrift...-så feil jeg tok!!! Du har rett og slett vært ufattelig syk og i en lang kamp mot lover og regler !!!

Jeg er virkelig glad for at du nå begynner å bli i bedre form og at du kjenner lysten til å produsere igjen :O) Du har skapt de mest fantastiske stempler jeg noen gang har hatt- og det tror jeg du vil fortsette med! I tillegg er du bare helt rå på kortene dine- der er du i ypperste klasse!

Ønsker deg og din familie masse masse lykke til
og så får du ha en strålende fredag :O)

Klemmer fra Lene

Kaia

Fy søren at det går an...
Jeg visste dere hadde problemer med huset, men at det skulle bli så ille...
Og så mye sykdom ut av det.....
Helt for j.... at selger slipper unna med sånn.....
Veldig glad for å høre at stempeldesignlysten er på vei tilbake..
Elsker stemplene dine, og venter i spenning på nye...
Ønsker deg og familien lykke til, og god bedring...
Og så håper jeg dere får en fin sommer..

Klem fra Kaia

Anne Christine

Uff, jeg får helt vondt inni meg når jeg leser hva dere har måttet gå gjennom. Vi flyttet selv for to år siden, og jeg ser hvor heldige vi har vært med både kjøp av nytt og salg av gammelt hus. Og jeg blir virkelig provosert av hvordan et digert forsikringsselskap får seg til å opptre overfor en familie som ikke har mulighet til å bo i sitt eget hjem. Fortsatt riktig god bedring, og jeg håper virkelig at det til slutt løser seg til det beste for dere alle. Jeg har full forståelse for at det er vanskelig å se for seg framtiden i det huset som har skapt så mye problemer for dere og gjort dere syke.

Det er veldig hyggelig å se at inspirasjonen er på vei tilbake, jeg gleder meg veldig til å se nye, vakre design!

Klemmer fra Anne

Gunhild J. G. Bay

Tusen takk for gode ord Lene og Kaia! Det betyr utrolig mye ♥ Ønsker dere begge en fortsatt god helg og en fin sommer :) Stor klem fra Gunhild

Maya

Åhhh kjære, kjære Gunhild ♥
Jeg får vondt i hjertet og tårer i øynene av å lese alt dere har vært igjennom :(
Stakkars, stakkars dere!
Visste jo att du skulle ha ei lita jente (så nydelig hun er og for ett flott navn ♥), og att dere skulle flytte, så regnet med att det var livet, familien og masse kos som stod i fokus.
Uff, så lite man vet!
Jeg håper det går bra med dere alle fremover, og att dere får litt glede i hverdagen, og att huset nå kan bli noe å glede seg med, og ikke bare kjempe imot!
Sender deg en stor og varm klem, og fortsatt god bedring ♥
Klemmer fra Maya

Gunhild J. G. Bay

Oi, der posta jeg visst kommentaren min samtidig som du skrev til meg Anne. Tusen takk for hyggelig hilsen, setter stor pris på de gode ordene ♥ Så godt å høre at dere var heldige med kjøp og salg av hus for to år siden. Vi var også veldig heldige med det forrige huskjøpet vårt, så det går jo heldigvis som regel bra. God sommer! Stor klem fra Gunhild

Gunhild J. G. Bay

Tusen takk, kjære Maya for hjertevarmende ord! Ja, jeg håper det skal gå bedre enn jeg frykter å flytte tilbake til huset. Huset er nemlig kjempefint og stort, og nær jobben til mannen min, så det beste hadde jo vært om vi kunne fortsette å bo der. Det vanskelige er at de vonde følelsene ang. å bo der er noe som bare sitter i kroppen etter den vanskelige tiden der, så det er ikke så lett å bli kvitt følelsene. Men, hvis vi etter hvert får laget noen gode minner der, håper jeg at det skal gå bedre. Ha en fortsatt god sommer! Stor klem fra Gunhild

Lücki

liebe gunhild,
ich bin ganz traurig geworden als ich deine geschichte gelesen habe. du und deine familie habt eine schlimme zeit hinter euch und du bist so stark!
ich wünsche dir weiterhin gute besserung und bald wieder freude am basteln!
ganz liebe grüße
katrin

Gunhild J. G. Bay

Dear Katrin, thank you so much for your kind comment! I am sorry I do not speak German but I was able to use Google translate to read your comment I hope it is okay that I write to you in English. I truly appreciate your heartwarming words, thank you!

Ich wünsche Dir einen schönen Sommer!
Gunhild

Desirée

Huffda er helt sjokkert her jeg sitter! Har vært flere ganger innom deg her i bloggen, for å være sikker på at jeg ikke har gått glipp av noe, men ingen Gunhild... Men nå skjønner jeg hva du har vært opptatt med. Jeg er så glad for at du og dere alle har det bedre nå, skjønner skeptisen med å flytte tilbake. Håper bare at gleden med huset kan komme tilbake igjen. Eierskifteforsikring er ikke verd papiret det er skrevet på, ikke mye hjelp å få i de har jeg ofte hørt.

Ønsker deg og dine en fortsatt fin sommer, og håper du snart er helt på topp igjen!

Stor klem fra Desirée

Jane Johnson

Oh Gunhild what a terrible time you have had, I am so sorry to read about all of these troubles. I had severe asthma as a child which thankfully is much better now so I know how you feel, the slightest sniffle turning into a chest infection! I hope that you have now had your share of bad luck and life starts to improve for you and your family. I look forward to seeing your first creation and your new stamps, I've missed them both! hugs, Jane x

Lene

Uff, for en forferdelig opplevelse dere har hatt. Jeg håper at tiden fremover byr på mye glede og at dere etterhvert vil kunne finne dere til rette i huset deres, tross vonde minner. Jeg elsker stemplene fra Stempelglede og gleder meg til å se nye design. Ønsker dere masse lykke til fremover.

Klem, Lene R.

Hege

Dette var forferdelig å se hva du og familien din har gått gjennom! Ønsker dere alt godt og håper både din helse og hele familiens blir bedre raskt!! Jeg elsker Stempelglede-stemplene dine, og gleder meg til det kommer fler! Men helsa di kommer først, Gunhild!

Ta vare på deg selv og dine!!! Ønsker deg masse lykke til og fortsatt god sommer!!!

Diger klæm fra Hege:)

Anne-Elisabeth K. Helland

Så trist å lese om den vonde tiden dere har hatt, Håper nå at dere kan få gode dager og nyte hverandre.
Håper og så ar du kan få gleden tilbake og lage de flotte stemplene dine og få tid og lyst til å scrappe igje.
Jeg gleder meg til å se og venter i spenning. Lykke til. Stooor varm Klem
fra Anne-Elisabeth

Marianne H

Stakkars, stakkars dere. Dette var det helt forferdelig å lese om, tårene rant når jeg leste hvordan dere har hatt det. Håper inderlig at det nå går den rette veien selv om det helt sikkert tar tid.
Ønsker dere all mulig lykke til og jeg gleder meg virkelig til flere av dine lekre stempler.
Ha en så god sommer som mulig!!

Chandini

Det er veldig tøft å lese hvordan det har vært for deg. Håper at du finner gleder i hverdagen fremover. Ønsker dere alle sammen lykke til med nye huset og gleder meg til å se masse nye kreasjoner fra deg.

Linda Hjemgård

Herlighet for en forferdelig opplevelse dere må ha hatt. Rett og slett grusomt å lese. Som mange andre tenkte jeg jo at det var fryktelig trist å se at du sluttet å lage stempler, du ble bare borte. Og de fineste stemplene jeg har er fra deg. Så det gleder meg å lese at du så smått har begynt å tegne igjen. Gleder meg enormt til å se hva du kommer med.

Klem fra Linda H

Malin

Fy satan va jobbigt och hemskt och särskilt när man inte ens får rätt fast man vet att man har rätt så att säga.Dessa rättsytem, fy satan! Hoppas nu allt bara blir bättre och bättre och att ni får bli helst friska efter allt detta!
Kram Malin.


Lillian Kristiansen

Til tross for at jeg aldri har vært i kontakt med deg eller visst hvem du er så sitter jeg her og gråter. Jeg mangler ord Gunhild. Sender deg en VARM TANKE og en STOR KLEM og håper alt blir bra til slutt.

Monika

Dear Gunhild!
I'm so sorry for your experiences..., it's hard even to read it!
I wish you so much health, luck and joy for the coming time - enjoy your family!
God bless you,
Monika

Gunhild J. G. Bay

Tusen, tusen takk for så hyggelige kommentarer! Blir rørt av alle de gode ordene deres, det betyr utrolig mye for meg! Her er en stor klem til hver og en av dere ♥ Gunhild

Thank you so much for your kind comments and thoughtfulness! I'm really touched by your kind words, thank you so much ♥ Gunhild

Nina

Jeg blir helt dårlig av å lese dette. Lille myggen som sloss mot Goliat. Har hørt historier om eierskifteforsikringer før, men det har vært så fjernt fordi det er mennesker man ikke kjenner.Noen burde skamme seg. Kan ikke forstå at tidligere eier/forsikringsselskap kan ha samvittighet til å behandle dere slik. Har dere vurderte TV2 hjelper deg eller orker dere ikke mere ? Synes dere har vært utrolig tøffe som har kommet dere gjennom alt det dere har. Det er jo et ordtak som heter: " Man skal aldri be om en lettere bør, heller en sterkere rygg" - den ryggen din må være sterke som stål etter alt dette her.
Men det er godt at du ser gleden i det å starte med kreativiteten din igjen. Det var ei som sa til meg at stempling skulle hun begynne med når hun ble gammel, og da svarte jeg at stempling driver jeg på med for å bli gammel. Det er utrolig terapi å sitte på hobbyrommet i fred og ro.
Lykke til videre - både med helsa, kreativiteten og hus & hjem. Takk for at du har delt historien din med oss
Stor klem fra Nina (NorwayStamps, vi møttes på Grorudmessa for mange år siden sammen med søsteren din)

Kirsty-Anne Duckworth

Hi I am feeling such sadness that these horrible events have taken toll on you and your precious families life...I do hope you can settle in your home and that the memories will go and you will enjoy it again..so pleased that you are all better and your health will hopefully improve ...if you need any card making materials... I would be happy to send you some as I would love to help..not much has changed in blog land since I started and was so inspired by your stamps and blog then ...Sending Crafty hugs to you and your family ;0)

Monique Lokhorst

Dear Gunhild!

This is an unbelieveable story! What a hell you and your family have been in. You don't know me, I'm a DT friend of Camilla and I saw on FB a message from your Stamp brand. Than I discovered your blog and read your story. Now I know why there were no more stamps made from Stempelglede. LOVE them. I think it's not fair the insureance company didn't pay for all the pain and missery you and your family had to go through. I'm glad it's getting better now with you and your family. I sure hope you can turn the tide and you can all live in good health with new opportunities for the future. I sure hope you will start creating some gorgeous new stamps. And I hope one day they will be available in Holland.

Take care!

Big hugs,
Monique xxx

Gry Olsen

Hei Gunhild :-)
Så utrolig leit å høre om alt det triste dere har stått i - føler virkelig med dere. Det er helt for jæv... at man skal måtte stange hodet mot forsikringsgiganter som har endeløse midler til å kjempe imot en - i tillegg til andre påkjenninger.
Jeg håper dere er godt på bedringens vei fysisk - og får bearbeidet det leie og bygget opp nye minner.
"Når du har gått akkurat så langt at du ikke orker å gå et skritt til, da har du gått akkurat halvveis av hva du klarer" (ordtak)
Jeg håper at du klarer å flytte inn i deres nye (gamle) hus - tilgi det for hva det har gjort, men gi det også en ny sjanse ;-) Tvi tvi

Klem fra Gry

Tracy

Hi Gunhild, I am so very glad to hear that you and your family are, at last, overcoming the distressing situation that led you here. No one should have to endure what you have been through. Disappointing to hear that you were not successful receiving compensation/insurance either. I'm sure you and your family can now look towards a brighter, happier and healthier future. I love your stamps and own many of them and look forward to you expanding your range. I hope it brings you much joy drawing and designing your stamps as much as it does for us creating with them. With your talents I would love to see more butterflies, flowers and dragonflies although I'm sure I'll love whatever you do! Best wishes to you all, Tracy xx

synnøve

Kjære deg <3 Utrolig trist å høre at dere har vært nødt til å gå igjennom dette marerittet.... Vår datter opplevde litt av det samme med en leilighet i Bergen for noen år siden, men i mye mindre skala..:( Takk for at du delte dette med oss og jeg ønsker deg og dine all mulig bedring og at ABSOLUTT ALT må vende seg til det beste for dere!!!
God og varm klem fra en av dine "stempelfans", Synnøve

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)